Benedicte

Hei! Jeg heter Benedicte. Jeg er 25 år og bor i Tønsberg. I juni 2012 fullførte jeg en bachelorgrad i sykepleie ved Høgskolen i Telemark, og har siden da jobba som sykepleier på lungeavdelinga på Sykehuset i Vestfold. Jeg stortrives i jobben min!

Etter jeg kjøpte og flytta i egen leilighet har jeg begynt å like å lage mat, og øvelse gjør mester! Jeg liker å skrive, strikke, ta bilder, sove, se på tv og drikke kaffe. Jeg liker å være med vennene mine, samtidig som jeg er en person som stortrives i eget selskap :)

Jeg oppretta denne bloggen i januar 2009. En stund før det blogga jeg på piczo. Hvis du har lyst til å lese de innlegga, så finnes de under overskriften Blogginnlegg fra Piczo. Jeg skriver mye random her på bloggen, og tar ikke meg sjøl særlig høytidelig. Jeg har aldri forstått ironi, og hvis du har hørt at Den som ler sist, ler best.. Vel, jeg ler ikke^^

Jeg er født i stjernetegnet jomfruen. Jeg har tatovert symbolet på venstre underarm, følte nemlig ikke at det passa å ha ei dame der^^ I horoskop står det ofte at jomfruer er perfeksjonister, og ja det gjelder meg også. Jeg har alltid vært en skippertakperson, og kan somle lenge med å få ting gjort, men når jeg først gjør ting - da skal det bli perfekt!

Av venner beskrives personligheten min som søt. Ellers beskriver jeg meg sjøl som glad, omtenksom, positiv og arbeidsvillig. Jeg er en lytter og en tenker, og jeg tør å konfrontere mennesker på en konstruktiv måte om det er behov for det. Jeg vil ikke beskrive meg sjøl som religiøs, men jeg tror på engler og karma, og et liv etter døden. Jeg tror på at alt liv har en mening, at endel er forutbestemt allerede når man blir født, og at livet etter døden avhenger av hvordan man har levd det forrige.

Dette følte jeg blei en blanding av jobbsøknad og kontaktannonse^^ Hvertfall.. Følg med her på bloggen for interessante og uinteressante blogginnlegg, og legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg glad :)

Kozemozeoverdoze!
Oppdatert 13.03.14
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...